ep 08 july 2019 england london a man talks with his mobile in front of the london office of the
Kirsty O'connor/PA Wire/dpa - Archivo
15,01€
  • -0,09€
  • -0,62%

Deutsche Bank té la intenció de retallar 18.000 llocs de treball, dels quals a prop de la meitat afectarien Alemanya, segons han publicat diversos mitjans. No obstant això, l'entitat respon que encara és massa aviat per saber els detalls dels seus plans.

A principis de juliol, el president executiu de Deutsche Bank, Christian Sewing, va donar a conèixer la reestructuració més radical del banc en la història recent, amb la reducció de llocs de treball com una peça clau del pla. L'entitat donava feina a aproximadament 41.700 persones al seu mercat local a finals de l'any passat, d'un total de 91,700. Fora d'Alemanya, Londres també es veurà especialment afectat, en part a causa del Brexit.

Els executius diuen que una part significativa de les retallades de llocs de treball caurà a Alemanya, sense ser més específics. "És molt d'hora per comentar els detalls específics. Tampoc fem comentaris sobre regions o ubicacions específiques", afirma en un comunicat.

Deutsche Bank és només un dels molts prestadors grans que han anunciat recentment reduccions de personal, encara que la seva xifra és la més gran amb diferència. Aquest mateix dilluns, HSBC va anunciar que buscava desfer-se de fins a 10.000 treballadors, en gran part venent les seves operacions minoristes a França.

"Els tipus d'interès negatius a Europa van arribar per quedar-se i seguiran afectant les finances", afirmen els analistes d'Oanda.

Noticias relacionadas

contador