ep anuncio en la calle de la presencia de un supermercado dia
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 1,57%

Els experts de Deutsche Bank publiquen aquest dilluns un informe sobre el sector retail europeu en què anuncien que deixen de cobrir DIA (per a la qual tenien un consell de mantenir, amb un preu objectiu de 0,52 euros) a causa "dels canvis en l'enfocament de l'equip".

"La nostra qualificació prèvia (de DIA), preu objectiu i opinions ja no s'han de tenir en compte", assenyalen aquests analistes.

Al mateix informe, aquests experts eleven Morrison de mantenir a comprar; Sainsbury, de mantenir a comprar; i reiteren el seu consell de comprar per a Tesco.

"Veiem Morrison com el més defensiu i el menys exposat als productes no alimentaris i amb una cadena de subministrament més local, a més de tenir un sòlid balanç. En Sainsbury, el bon to es recupera gràcies a l'estratègia implementada per la direcció, amb preus més agressius i promocions, impulsant un millor creixement de les vendes durant els pròxims trimestre. quant a Tesco, la recuperació encara està en curs, amb una millora en els marges de 63 punts bàsics el 2018/2019, impulsant un creixement del 29% del benefici per acció", explica el banc alemany.

Per Carrefour i Casino, reitera el consell de mantenir, mentre que a Metro la rebaixa fins a vendre des de mantenir després del fracàs de l'oferta de compra per part d'EP Global Commerce.

Noticias relacionadas

contador