ep seu de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Cellnex (-1%) torna a ser un dels pitjors valors de l'Ibex 35 aquest dimarts. La companyia no para de caure des que Edizione, vehicle inversor de la família Bennetton, anunciés la dissolució de ConnectT, el vehicle inversor que al seu torn era el principal accionista de la companyia.

  • 30,70€
  • 0,49%

Les notícies han estat mal rebudes per analistes, com els de Deutsche Bank. El banc alemany reitera el potencial baixista per al títol (amb un preu objectiu de 44,50 euros, amb una cotització actual de 50,8 euros a preus de tancament) i la seva recomanació de 'mantenir'.

Deutsche fa al seu torn referència al fet que Cellnex "s'ha perdut oportunitats de negoci en els últims mesos gràcies al bon estat de forma dels seus competidors, que li han guanyat terreny en mercats clau com el francès".

Tornant a ConnectT, Cellnex va anunciar recentment a través d'un fet rellevant que Sintonia (Benetton), Infinity i Raffles -els tres integrants del vehicle financer- passaran a ser titulars individuals de les accions de la cotitzada, mantenint-ne un 29,9% i el nombre total de consellers dominicals al consell d'administració.

Sintonia serà titular del 16,45% del capital social de Cellnex, mentre que Infinity i Raffles seran titulars del 6,73% del capital social de Cellnex cadascun d'ells. Amb l'escissió de ConnecT, el pacte d'accionistes que el va crear queda completament extingit, i les tres parts del vehicle queden "alliberades" de les seves respectives obligacions i compromisos.

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, afirma que "les recents caigudes de Cellnex no signifiquen absolutament res, perquè es tracta d'un títol que ve de marcar màxims històrics recentment". Rodríguez afegeix que "es troba en pujada lliure".

Noticias relacionadas

contador