ep archivo   oficina dedreams odigeo
EDREAMS ODIGEO - Archivo

Deutsche Bank retalla aquest divendres el preu objectiu d'eDreams fins als 8,3 euros des dels 10 euros previs. Aquest preu, però, encara suposa atorgar a la companyia de viatges un potencial superior al 50% des dels nivells actuals de cotització, per la qual cosa reitera el consell de comprar.

  • 6,21€
  • 0,16%

El banc alemany espera que l'empresa publiqui uns bons resultats corresponents al primer trimestre del seu exercici fiscal el proper 31 d'agost. "Esperem un creixement dels ingressos del 80% interanual, fins als 123,2 milions d'euros, impulsat per la recuperació de les reserves i els ingressos per reserva", explica.

Deutsche preveu que el creixement dels membres de Prime continuï sent fort al primer trimestre fiscal, cosa que al seu torn suposaria un cost més gran d'adquisició de clients. "L'adquisició d'un membre Prime és més cara, però cada reserva repetida posterior té un cost d'adquisició de clients molt baix o nul, fet que fa que un subscriptor Prime sigui significativament més rendible amb el temps", precisa.

Aquests analistes estimen un EBITDA de 15,2 milions d'euros al primer trimestre i un EBITDA ajustat d'1,7 milions.

DUBTES DESPRÉS DE L'ESTIU

Encara que probablement el primer trimestre sigui bo, Barclays considera que l'atenció dels inversors se centrarà "inevitablement" en el període posterior a l'estiu del 2022, "en què les realitats econòmiques cada vegada més difícils podrien afectar la gana pels viatges".

Tot i això, creu que encara hi ha espai per al creixement impulsat per la recuperació i que el seu producte de subscripció Prime hauria d'ajudar eDreams a trampejar el temporal.

Noticias relacionadas

contador