bme portada buena señal bolsa

BME

32,98€
  • 1,00€
  • 3,03%

Sembla que a Borses i Mercats Espanyols (BME) li sobren els pretendents, si la notícia que va marcar la jornada d'ahir va ser l'oferta llançada per SIX per un import total de 2.842,92 milions d'euros, a raó de 34 euros per acció.

Aquest mateix matí BME i Euronext van confirmar converses preliminars en relació amb una potencial operació d'adquisició de la totalitat del capital social de la primera per part de la segona. No obstant això, fonts internes de BME consultades per Bolsamania asseguren que aquesta segona opció és menys viable, ja que SIX té línies de negoci que BME no té per la qual cosa l'operació amb la companyia suïssa és la que més avantatges aporta.

Però no ha trigat a sortir-li'n un substitut a Euronext, Deutsche Börse també estaria interessat en fer-se amb el domini de BME, segons apunta l'Agència Bloomberg, encara que aquest moviment borsari es troba en una fase primerenca i hi ha la possibilitat que es retirin del procés.

Des de SIX no semblen estar molt preocupats pel nou competidor i aquest matí el seu conseller delegat, Jos Dijsselhof, ha afirmat durant la roda de premsa en què s'ha presentat l'OPA que l'"oferta és molt, molt, molt competitiva".

Si un nou agent en joc no és inconvenient, la inestabilitat política actual molt menys gràcies a la "bona separació" entre el públic i el privat a Espanya. La direcció de SIX no creu que la situació hagi de suposar un problema per als seus interessos.

Noticias relacionadas

contador