ep imagen de acerinox
ACERINOX

Els experts de Deutsche Bank han retallat el preu objectiu d'Acerinox fins als 16 euros des de 19 euros. Aquest preu continua atorgant un fortíssim potencial a la companyia superior al 90% des dels seus nivells actuals dels 8,4 euros, per la qual cosa Deutsche ha reiterat el consell de comprar.

  • 9,97€
  • 0,10%

Amb vista a les xifres del segon trimestre, el banc alemany espera que l'acereria presenti "un EBITDA rècord impulsat per un rendiment molt sòlid a North American Stainless, la planta d'acer inoxidable del grup als Estats Units, i vents de cua dels metalls", malgrat els costos de l'energia i la feblesa de la demanda", explica.

Tot i que els preus han començat a retrocedir des del màxim i els creixents regs macroeconòmics haurien de pesar sobre la demanda al segon semestre, Deutsche Bank creu que l'alta exposició de l'empresa als Estats Units i la relativa fortalesa d'aquest mercat haurien d'ajudar.

"Hem incorporat les nostres previsions de preu-volum, que redueixen les nostres estimacions d'EBITDA per a l'exercici 2023-2024 en un 8-16% per reflectir el risc macro més gran. Això ens porta a rebaixar-ne el preu objectiu", detalla. Per la seva banda, espera una generació més gran d'efectiu subjacent al segon semestre, i preveu un rendiment del FCF (free cash flow) del 22-41% el 2022-24.

Deutsche Bank afegeix que una qüestió clau és si Acerinox podrà fer un renovat enfocament de consolidació o si la direcció intentarà ser més proactiva pel que fa als retorns als accionistes i les recompres després del frustrat intent de fusió amb Aperam.

"Com també veiem el potencial d'altres catalitzadors estratègics (per exemple, una venda de la unitat de Malàisia, que tindrà un impacte significatiu a les mètriques financeres), reiterem comprar", conclouen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador