ep el melia halong bay
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL

Deutsche Bank ha rebaixat lleugerament el preu objectiu de Meliá, des dels 6,6 euros fins als 6,2 euros per acció, amb una recomanació de mantenir. "Fins i tot si l'escenari dels nostres macroeconomistes continua sent cautelós en general, l'entorn actual sembla relativament resistent".

  • 7,80€
  • 0,78%

Així ho expressen els analistes al seu darrer informe sobre el sector. "Més taxa d'ocupació i més estalvis permeten que els viatges i l'oci (que tradicionalment han depès en gran mesura de la macroeconomia) segueixin tenint millors resultats al primer semestre, com s'hauria de confirmar de cara a les publicacions del tercer trimestre del 2023", afegeixen.

Per tant, esperen que el RevPAR es tranquil·litzi al tercer trimestre i creuen que és més que probable que segueixi creixent al quart trimestre.

Amb aquest escenari, a Deutsche Bank actualitzen les seves previsions a la llum de les publicacions dels resultats del sector al tercer trimestre. Un període durant el qual preveuen que el creixement dels ingressos hauria d'estar entre un dígit mitjà (IHG) i dos dígits baixos (Accor).

"L'EBITDA (absolut i marge) hauria d'estar per sobre dels nivells anteriors a la covid per als millors models de la seva classe (Accor, IHG) i proper al dels models amb més actius (Melia, NHH i Scandic), per als quals els arrendaments variables haurien de millorar a nivells superiors”, afirmen.

Noticias relacionadas

contador