deutsche-bank-annoncerait-des-suppressions-de-postes

Deutsche Bank pretén treure la seva gestora DWS a borsa, cosa que serà una de les col·locacions borsàries més grans d'Alemanya durant aquest any. Amb una valoració de 7.200 milions d'euros, el primer banc alemany està disposat a vendre el 25% del negoci a través d'un màxim de 50 milions d'accions, per un valor que oscil·larà entre els 30 i 36 euros, segons ha anunciat l'entitat el passat diumenge.

  • 15,10€
  • -8,64%

D'aquesta manera, l'operació suposaria un volum d'ingressos d'entre 1.500 i 1.800 milions d'euros, una xifra per sota de la previsió inicial propera als 2.000 milions d'euros. Per ara només se’n coneix un comprador, l'asseguradora japonesa Nippon Life Insurance Company, que s'hauria interessat per un 5% de la participació a preu d'emissió, fet que significaria un gran acord estratègic entre les dues companyies.

La data marcada pel seu debut al continu alemany és el proper 23 de març. "La sortida a borsa ens donarà l'oportunitat de desbloquejar completament el potencial de DWS per a clients i empleats alhora que busquem una rendibilitat atractiva per als nostres accionistes", va expressar Nicolas Moreau, conseller delegat de DWS.

L'entitat alemanya va tancar 2017 registrant pèrdues de 497 milions d'euros, una reducció del 63,3% respecte al 2016.

Noticias relacionadas

contador