• El seu EBITDA creixerà un 8,7% durant el semestre, segons l'entitat alemanya
ep gabriel escarrer vicepresidenteconsejero delegadomelia hotels
EUROPA PRESS

Els analistes de Deutsche Bank estimen que els ingressos de la cadena hotelera Meliá creixin un 7% durant el primer semestre del 2017, mentre que el seu benefici abans d'interessos, impostos, depreciacions i amortitzacions (EBITDA) augmenti un 8,7%.

  • 2,24€
  • 3,46%

L'entitat alemanya basa la seva previsió en l'efecte positiu que van tenir les vacances de Setmana Santa per la companyia balear durant el segon trimestre, l'augment del turisme a Espanya, el creixement dels ingressos per habitació (RevPAR, per les sigles en anglès) i la tendència de millora a la zona d'Amèrica, on la cadena que presideix Gabriel Escarrer és líder del sector a Sud-Amèrica i el Carib.

No obstant això, els analistes de Deutsche Bank veuen una lleugera caiguda dels seus clients francesos i alemanys pel menor creixement econòmic al país gal i la reducció de festius a Alemanya.

Els analistes recorden que Meliá Hotels ha assenyalat durant la presentació de resultats del primer trimestre de l'any que la perspectiva per 2017 és positiva i va projectar un augment dels ingressos per habitació proper al 10%.

Deutsche Bank reafirma la seva recomanació de compra de les seves accions i li dóna un potencial de revaloració del 13,7%, des dels 13,2 euros que cotitzen aquest dijous les seves accions fins als 15 euros. Les accions de la companyia pugen un 19,5% aquest any i a prop d'un 30% respecte a juliol del 2016.

Noticias relacionadas

contador