ep consejero delegadode aedas homes david martinez
AEDAS HOMES

Deutsche Bank ha començat la cobertura d’Aedas Homes amb una recomanació de 'mantenir'. La companyia li atorga un preu objectiu de 30,8 euros, un preu proper al que va tancar aquest dimecres, 30,02 euros. No obstant això, la immobiliària cotitza amb lleugeres caigudes fins als 29,9 euros, xifra que fa que el potencial sigui del 3%.

  • 18,72€
  • 1,74%

Els analistes de Deutsche Bank s'han reunit amb Aedas, Neinor i Metrovacesa per conèixer el desenvolupament de les companyies. D'aquesta manera, van visitar algunes promocions que tenen les immobiliàries entre la Costa del Sol i Barcelona

Amb la reunió i la visita han actualitzat les seves previsions per reflectir un resultat més gran del que s'esperava. Després de la reunió han constatat "l'augment dels preus de l'habitatge en algunes regions i la inflació de costos de construcció a tot el país". A més, redueixen el múltiple per Neinor d’1.35x a 1.30x NTAV i per Metrovacesa d’1.25x a 1.20x per reflectir els perfils percebuts de més risc i avançar el seu model de descompte.

No obstant això, aquesta actualització dona com a resultat preus objectius sense canvis. En el cas de Neinor el preu objectiu és de 15,5 euros, per sota del preu actual, un 6% per sota, i el preu objectiu de Metrovacesa és de 18,3 euros, amb un potencial del 26%.

Noticias relacionadas

contador