trader
11,80$
  • -7,30$
  • -38,22%

Wall Street ha vist néixer durant l'última setmana una nova 'acció meme'. Després que els inversors minoristes del fòrum d'internet Reddit enaltessin títols com GameStop o AMC, ara se centren en Support.com. Aquest dilluns, s'està disparant en borsa per sobre del 35%, mentre que durant els últims set dies acumula una revaloració de més del 200%.

Sense que hi hagi cap notícia aparent relacionada amb la companyia proveïdora de suport tècnic, els seus títols estan despuntant durant els últims dies. Amb dades de S3 Partners recollits per CNBC, un 60% de les seves accions estan venudes a curt, un nivell molt alt en comparació amb la mitjana, que sol ser del 5%.

El ticker de Support.com se situa entre els 'calents' dins de fòrum WallStreetBets de Reddit. Els seus usuaris ja van enaltir a altres companyies com GameStop o AMC. Aquests moviments se solen produir en moments en què el mercat està una mica apagat.

Quan una acció puja amb molta força, els venedors a curt es veuen obligats a recomprar accions per limitar les seves pèrdues i aquesta cobertura alimenta encara més les alces dels títols.

Noticias relacionadas

contador