deoleo 2
Deoleo

Deoleo ha presentat la seva estratègia de sostenibilitat 2030 amb una visió de futur i amb l'objectiu de liderar el canvi a la indústria i convertir-se en un negoci més sostenible.

  • 0,22€
  • 0,00%

Aquesta estratègia, segons un comunicat, materialitza l'enfocament que l'empresa ha tingut durant anys, "cuidar el que té cura de tu" a través de tres pilars: els agricultors, els consumidors i el planeta.

Creixent junts és el primer compromís i es basa a donar suport a una agricultura sostenible per enfortir les comunitats treballant en col·laboració amb agricultors locals a l'hora de comprar l'oli d'oliva, que és de més qualitat. A través del seu Protocol de Sostenibilitat l'empresa s'ha compromès a aconseguir el 2030 la certificació del 100% de les marques d'oli d'oliva verge extra més venudes, afectant també la principal, Carbonell.

'Blends fets amb amor' és el segon dels compromisos i orienta la visió de Deoleo cap a un producte de qualitat, garantint que es duu a terme amb integritat. La companyia té l'objectiu de continuar millorant els estàndards de producció, i n'és un exemple la marca Carapelli.

Finalment, 'Cuidant de tu' és el compromís de Deoleo pel qual mostren la seva preocupació sobre les persones que fabriquen els seus productes i els clients que els gaudeixen. Per al 2030, l'empresa s'ha fixat l'objectiu de formar 150 milions de persones per millorar el menjar casolà diari conscienciant sobre els beneficis de l'oli d'oliva.

“Estem entusiasmats de fer un pas tan gran per convertir-nos en un negoci més sostenible i liderar el canvi en tota la indústria”, ha afirmat Ignacio Silva, president i conseller delegat de Deoleo. “Vull que Deoleo sigui ambaixador de la sostenibilitat, treballant per defensar la salut futura de la terra i de la societat. Aquesta estratègia és una fita clau en aquest camí”, ha afegit.

Deoleo espera que amb aquesta estratègia se situï com a líder en sostenibilitat, donant un impuls definitiu a les seves aspiracions.

Noticias relacionadas

contador