deoleo portada

Deoleo es dispara gairebé un 5% aquest dijous al Mercat Continu. La companyia celebra a la borsa la seva millora de previsions anunciada aquest dimecres al tancament del mercat, que passa per voler ser "líder mundial indiscutible de l'oli d'oliva".

  • 0,22€
  • 0,45%

Així de contundent s'ha mostrat Ignacio Silva, conseller delegat i president de l'entitat, en declaracions al diari Cinco Días.

El nou full de ruta de l'olira de cara al període 2022-2026 anticipa un creixement anual mitjà de l'Ebitda al voltant del 15%, xifra superior al ritme mitjà que s'estima per a la resta del mercat. El seu objectiu és plantar-se als 90 milions per al tancament de l'exercici del 2026.

Recordem que Deoleo ha dut a terme el 2020 una profunda reestructuració per reduir sensiblement els nivells de deute i atorgar el 49% de la propietat als seus creditors. Ara, la cotitzada del Continu reconeix que és una empresa "totalment diferent de la que era" abans d'acordar l'anterior Pla Estratègic.

En aquest sentit, des de Deoleo asseguren estar millor posicionats per afrontar "molt millor" els reptes que puguin sorgir a l'entorn actual. Un d'aquests desafiaments passa per redoblar els seus esforços als EUA, mercat on espera impulsar el seu creixement sense arriscar la seva estratègia premium.

Noticias relacionadas

contador