ep aceite carbonell de deoleo 20231006180804
DEOLEO

Deoleo ha desmentit aquest dilluns la notícia publicada divendres per El Economista de la qual ens fèiem ressò a Bolsamanía. Segons aquest mitjà, el fons CVC, màxim accionista de Deoleo, estaria negociant una venda de la companyia al grup dels Emirats Àrabs Units Iffco.

  • 0,23€
  • 1,35%

"En relació amb la informació publicada recentment, la societat informa que el Grup Deoleo no es troba en negociacions amb la societat Iffco en relació amb cap operació corporativa", assenyala la nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Deoleo ha afegit que, sense perjudici d'això, sí que està en un procés de sondeig del mercat, que inclouria també una possible venda. "Sense perjudici de l'anterior, el Grup Deoleo ha iniciat un procés de sondeig del mercat per conèixer les seves alternatives estratègiques, incloent-hi una venda potencial, i està treballant amb Lazard en la seva condició d'assessor financer".

Deoleo va pujar amb força divendres passat (+7,2%) després que El Economista publiqués que el màxim accionista de la companyia, el private equity britànic CVC, estava en converses amb el gegant alimentari dels Emirats Àrabs Units Iffco per vendre'l l'empresa.

El Economista afegia que ni CVC ni Deoleo havien fet declaracions sobre això i reconeixia que Iffco havia dit que "no hi ha interès en l'operació".

El mitjà insistia citant fonts pròpies, i assenyalava que la compra de Deoleo podria ascendir a 400 milions d'euros i suposaria un pas decisiu per a Iffco en el seu objectiu de crear un nou gegant del mercat. L'empresa d'EAU, propietat del grup familiar indi Allana, va desembarcar fa tres anys a Espanya amb l'obertura d'una planta envasadora a Granada.

Noticias relacionadas

contador