ep archivo   disney y netflix
NETFLIX/DISNEY - Archivo

Els temps canvien, i les promocions dels bancs, també. Si fa anys regalaven vaixelles per fer-te client, ara el que et regalen són subscripcions a les plataformes de reproduccions en continu de moda.

  • 9,93€
  • -0,88%

BBVA ha posat en marxa a Espanya una nova promoció per a tots els nous clients que es donin d'alta a l'entitat, tant a través dels canals digitals com a la mateixa oficina. En aquesta ocasió, la promoció consisteix en el reemborsament de la quota de subscripció de les principals plataformes d'entreteniment -vídeo, música, esports i gaming- durant sis mesos. Les plataformes incloses a l'oferta són: Netflix, HBO Max, Disney+, Spotify, DAZN i PlayStation Plus.

Des d'aquest 6 d'abril i fins al 30 de juny a les 12.00 hores, tots els nous clients que es donin d'alta a BBVA a Espanya podran gaudir del reemborsament de la quota de subscripció dels serveis de reproducció en continu més populars. La promoció estarà disponible a tots els canals de BBVA, tant en digital com en oficines.

A través dels canals digitals, el nou client haurà de contractar el pack gratuït Compte Online BBVA, sense comissions ni condicions, al costat de la targeta Aqua de dèbit. D'altra banda, aquells que optin per l'oficina veuran com la promoció està associada al Compte Sense Comissions per a Joves i al Compte Va Amb tu. Els nous clients hauran de signar les bases legals del producte contractat i, com a darrer pas, utilitzar la nova targeta adquirida per abonar la quota de subscripció d'alguna de les plataformes d'entreteniment prèviament esmentades.

Si el nou client compleix les condicions se li tornarà la quota del primer servei que es carregui al vostre compte fins a un màxim de 9,99 euros mensuals i durant els primers sis mesos naturals des que es va donar d'alta com a client BBVA. La quantia total a percebre en aquesta promoció és de 60 euros i s'abonaran directament al compte del client.

En cas que el client hagi fet servir la targeta Aqua de dèbit per subscriure's a més d'una plataforma, BBVA només li abonarà la subscripció del primer càrrec que s'emeti i sempre fins a un import màxim de 9,99 euros mensuals. El pagament, a més, s'ha de fer de manera directa amb el servei. Qualsevol pagament indirecte realitzat a través duna plataforma de tercers quedarà exclòs de la promoció.

A la promoció, exclusiva de BBVA, no hi participen les empreses esmentades i és incompatible amb altres promocions ofertes per l'entitat.

contador