pablo isla inditex junta 2020
Inditex

Els experts de Credit Suisse han rebaixat la seva recomanació sobre Inditex fins a 'infraponderar' des de 'neutral' i el preu objectiu fins als 23 euros des dels 24,50 euros quan queda menys d'una setmana perquè la tèxtil gallega publiqui els seus resultats del tercer trimestre fiscal.

  • 44,70€
  • -1,08%

"Rebaixem la recomanació d'Inditex a 'infraponderar' ja que creiem que la recent pujada del 30% dels seus títols no descompta l'impacte negatiu de l'exposició a canvis estructurals de la indústria", expliquen aquests analistes.

Credit Suisse retalla també la seva estimació de benefici per acció (EPS, per les sigles en anglès) de l'any actual en un 18% a causa dels recents tancaments provocats per la nova onada de la COVID-19. "No obstant això, la nostra veritable preocupació és el modest creixement de la línia superior (dels comptes) i la pressió dels marges mentre les vendes (ex-en línia) cauen un 20%", expliquen.

"En el millor del casos, veiem Inditex oferir un creixement de l'EPS a mitjà-llarg termini de mig dígit", afegeixen aquests experts.

JP MORGAN, JEFFERIES...

Aquesta setmana s'han succeït les valoracions sobre Inditex. JP Morgan va dir dimarts que els propers resultats del 15 de desembre no seran un gran catalitzador per a la companyia com ho van ser els del segon trimestre fiscal. També va advertir, igual que Credit, que aquests comptes es veuran impactades per la segona onada de virus, calculant una baixada del 10% de les vendes durant el període.

"El novembre estimem que un 20% de les botigues d'Inditex estaven tancades fet que, per tant, pesarà en qualsevol actualització comercial que es proporcioni", precisen.

Jefferies, per la seva banda, va pujar aquest dimecres el preu objectiu de la tèxtil fins als 31 euros des dels 29, mentre que RBC apuntava recentment que Inditex té poc marge de pujada després de l'última recuperació dels seus títols.

Noticias relacionadas

contador