ep el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete en el acto donde se ha inaugurado 42
Álex Zea - Europa Press

Credit Suisse no veu potencial per a Telefónica i ha retallat el preu fins als 4,68 euros des de 4,80 euros. A més, ha reiterat el seu consell de neutral sobre l'operadora de telecomunicacions, després dels darrers resultats trimestrals presentats per l'empresa.

  • 3,96€
  • 1,18%

Els experts del banc suís han elevat un 0,6% la previsió d'ingressos i un 1,6% la seva estimació d'EBITDA per al 2023. Tot i això, han retallat la previsió de flux de caixa lliure (FCF) per al 2023-24 en incorporar majors interessos i impostos, sobretot a Alemanya.

A Espanya, destaquen un transvasament de clients des de Fusion cap a O2, i assenyalen que la nova oferta miMovistar "ofereix preus de nivell d'entrada per als mateixos serveis que Fusion amb un descompte del 5-16%".

I encara que reconeixen que les accions de Telefónica tenen el vent a favor de les divises llatinoamericanes i la consolidació a diversos mercats (Espanya, Brasil, Regne Unit, Alemanya), assenyalen que les divises "són molt volàtils i suposen un impuls de menor qualitat que el creixement orgànic".

A més, destaquen que Telefónica "està molt palanquejada, en un entorn de tipus d'interès creixents", i que la seva rendibilitat a Espanya roman sota pressió. "Veiem més riscos per a l'ARPU (ingrés mitjà per usuari) per la nova oferta miMovistar", comenten. Sobre el Brasil, assenyalen que "s'està comportant bé, encara que la menor contribució d'Oi ha estat decebedora".

Noticias relacionadas

contador