ep archivo   sede de telefonica en colombia
TELEFÓNICA - Archivo

Els analistes de Bankinter han elevat la seva recomanació sobre Telefónica fins a comprar des de mantenir i han augmentat el preu objectiu fins als 5,30 euros per acció des dels anteriors 4,50 euros per títol.

  • 4,22€
  • 1,73%

Després de la presentació dels resultats de l'operadora, Bankinter assenyala que "baten les expectatives i el grup manté les guies per a l'any", després d'haver elevat els ingressos i l'OIBDA per quart trimestre consecutiu.

"Espanya segueix sent el mercat amb més pressió competitiva, cosa que resulta en una caiguda d'OIBDA, però es compensa amb més fortalesa a la resta dels mercats clau del grup", indiquen els seus experts.

Segons la seva valoració, "les eficiències operatives més grans compensen la pressió inflacionista en costos" i "l'apreciació de real brasiler (+17,2% durant el trimestre) contribueix a un creixement reportat d'Ingressos del +18,1% al Brasil".

"Des del punt de vista de mercat", afegeixen, "l'entorn actual és una mica més favorable per al sector; augmenta la possibilitat de consolidació i moderació de la competència (repartiment d'actius d'Oi entre els 3 operadors restants al Brasil i possibles operacions de fusió a Itàlia, Espanya i el Regne Unit)".

"D'altra banda", conclouen, "el mercat és més propici per a companyies amb múltiples moderats i elevada rendibilitat per dividend (6,3%, a la qual s'afegeix la reducció prevista de les accions en circulació de 2,41% del capital)".

Noticias relacionadas

contador