credit suisse portada otra guay
0,82Fr.
  • 0,82Fr.
  • 0,00%

Alerta de beneficis a Credit Suisse. El colós suís revisa a la baixa la seva previsió de beneficis davant "la caiguda de les seves operacions, l'entorn de tipus negatius i la incertesa de la guerra comercial", ha explicat l'entitat aquest dimecres durant el seu Dia de l'inversor.

L'entitat ara anticipa un ROTE del 8% per 2019 respecte a la previsió anterior situada a la forquilla del 10 i l'11%. "Si els mercats segueixen desafiants el 2020, anticipem un cost addicional de fins a 50 punts bàsics per protegir el nostre objectiu de ROTE del 10%", postil·la Credit Suisse.

Cases d'anàlisi com UBS i RBC veuen el got mig ple i reconeixen que aquesta rebaixa de previsions "no suposa una sorpresa" i apunten que el nou ROTE "segueix estant lleument per sobre del consens".

"De cara a aquest 2020 estem treballant a recuperar el vigor dels nostres àrees de negoci per establir-nos en una posició més avantatjosa respecte a 2019", continua la companyia. Aquestes perspectives més lúgubres contrasten amb els resultats publicats per l'entitat a finals de novembre.

Credit Suisse va duplicar el seu benefici net durant el tercer trimestre del 2019. L'augment del 108% en el benefici net ha col·locat aquesta xifra per sobre de les expectatives en el pronòstic de consens de banc de 751 milions de francs.

L'entitat va obtenir uns ingressos de 327 milions de francs en combinar InvestLab amb el proveïdor de solucions de fons amb seu a Espanya Allfunds Group. En descomptar la transferència, els ingressos abans d'impostos van augmentar un 21%.

"Hem continuat, en un entorn desafiant, augmentant les nostres franquícies de gestió de patrimoni, incrementant els nostres ingressos i reunint nous actius nets rècord de 72.000 milions de francs suïssos en tot el Grup fins a la data", va declarar el president executiu Tidjane Thiam en un comunicat recollit per Reuters.

Noticias relacionadas

contador