credit suisse compte recuperer un pret de 140 millions de dollars a greensill 20210422122347

Credit Suisse ha anunciat aquest dimarts que els seus beneficis del quart trimestre es veuran "negativament afectats" per l'augment de les provisions per a litigis. El banc suís ha explicat que s'espera que un càrrec d'aproximadament 500 milions de francs suïssos faci que els guanys es redueixin fins al límit de la rendibilitat.

  • 0,82Fr.
  • 0,00%

L'advertència de beneficis es produeix després d'una sèrie d'escàndols d'alt nivell que han sacsejat el banc durant els darrers anys. Recentment, el president Antonio Horta-Osorio va dimitir a principis d'aquest mes després de violar les normes de quarantena de Covid-19.

Credit Suisse Group (Group) ha anunciat avui que els beneficis declarats per al quart trimestre del 2021 es veuran afectats negativament per les provisions per a litigis d'aproximadament 500 milions de francs suïssos, compensades en part pels guanys en vendes de béns immobles de 225 milions de francs suïssos", ha dit el banc en una actualització de negociació dimarts.

"Aquestes provisions per a litigis s'han produït a causa d'una sèrie de casos en què el Grup ha buscat més proactivament acords i es relacionen principalment amb assumptes de litigis heretats del nostre negoci de banca d'inversió."

Credit Suisse ha afegit que s'espera que això resulti en un "ingrés/(pèrdua) abans d'impostos per al Grup d'aproximadament el punt d'equilibri per al quart trimestre del 2021".

Està previst que Credit Suisse presenti els resultats del quart trimestre el 10 de febrer.

Noticias relacionadas

contador