ep archivo   economia  professional wealth management reconoce el area de banca privada de bbva como
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

Credit Suisse ha elevat lleugerament el preu objectiu de BBVA, fins a situar-lo ara en els 5,2 euros per acció enfront dels 5 euros previs, amb una qualificació de 'neutral', després que l'entitat presentés els seus resultats del segon trimestre de 2022.

  • 10,21€
  • -2,06%

Destaquen la forta recuperació dels prestem i l'enfortiment dels diferencials van aportar una millora superior a la prevista. A més, esperen que a Llatinoamèrica s'enforteixin els marges enmig de l'enduriment monetari. D'altra banda, els analistes adverteixen sobre l'exposició del banc a Turquia, on la persistent inflació podria traduir-se en ajustos majors als previstos en la posició monetària de la filial.

Com detallen en un informe, en el segon trimestre de 2022, l'avantatge de Mèxic va superar les pressions turques. "Ja esperàvem una perspectiva més encoratjadora per a Llatinoamèrica, particularment per a Mèxic, on vam veure un creixement de NII recolzant la línia superior del grup. No obstant això, la forta recuperació del creixement dels préstecs i l'enfortiment dels diferencials dels clients van generar una pujada molt major del que es preveu", expliquen.

Per part seva, creuen que les pressions de Turquia van ser més que compensades pel nou impuls de guanys a Llatinoamèrica. "Ara incorporem un major creixement de la línia superior que impulsa augments de 15/10% en les nostres estimacions de EPS per a 2022 i 2023-2024, respectivament. No obstant això, continuem assenyalant una visibilitat limitada per a les perspectives de Turquia i augmentem el nostre cost de capital per al país en línia amb el cost de capital implícit del mercat per a Garanti", afegeixen.

A Llatinoamèrica, Credit Suisse espera un major enfortiment dels marges enmig d'un enduriment monetari en tots els països. "A Europa, els nostres economistes ara pronostiquen augments de 175 punts bàsics i 25 punts en 2022 i 2023, respectivament".

Quant als catalitzadors i riscos, assenyalen que, "si bé donem la benvinguda al canvi de tendència en el resultat final de Mèxic, una possible deterioració en la qualitat dels actius a mesura que continuen les alces de taxes podria obstaculitzar una mica la contribució del país al resultat final del grup. A més, ens mantenim cautelosos sobre l'exposició del banc a Turquia, on la inflació persistent podria traduir-se en ajustos majors als esperats en la posició monetària neta de la subsidiària".

Noticias relacionadas

contador