ep grifols y mondragon se alian para desarrollar tecnologia aplicada al sector salud
GRIFOLS - Archivo
5,96€
  • 0,25€
  • 4,29%

Credit Suisse puja el preu objectiu de Grifols (-1%) des dels 27 euros als 32 euros per acció. L'entitat suïssa no li veu potencial alcista, ja que cotitza precisament a aquests nivells però, almenys, deixa d'anticipar caigudes. A més, li reitera el consell de sobreponderar. Els analistes supediten tot a una confirmació de les dades publicades per l'estudi AMBAR sobre l'Alzheimer.

  • 8,39€
  • 3,71%

"Seguim esperant un altre informe que confirmi les seves xifres publicades el març de 2018", apunten els experts de Credit Suisse.

Els suïssos recapitulen i asseveren que "el 2019, Grifols ha aconseguit millorar el seu posicionament en cinc dels sis paràmetres que mesurem". Al seu torn, recorden que "CLS és el seu rival més proper i, tot i així, segueix sent lluny de la seva valoració".

De cara al 2020, Credit Suisse assenyala dos catalitzadors durant el primer trimestre de la biofarmacèutica: l'esmentada confirmació de les xifres d'AMBAR i el tancament de l'operació de compra de Shanghai RAAS. Ambdues, són d'"alta sensibilitat" per a la cotització de Grifols.

Noticias relacionadas

contador