ep archivo   axel lehmann previsible futuro presidente de helvetia a partir de 2023
HELVETIA - Archivo

Credit Suisse ha emès un comunicat per explicar la venda a UBS, que ha estat forçada pel govern suís per evitar la seva caiguda.

  • 0,82Fr.
  • 0,00%
  • 25,61Fr.
  • -2,40%

Diumenge, l'Autoritat Suïssa Supervisora del Mercat Financer (Finma) va comunicar a Credit Suisse que "la ràtio de Capital Tier 1 Addicional de Credit Suisse (derivat de l'emissió de Notes de Capital Tier 1) per una suma nominal agregada d'aproximadament 16.000 milions de francs suïssos es cancel·larà a zero".

Credit Suisse ha afegit que "tenint en compte les circumstàncies úniques que afecten l'economia suïssa en conjunt, el Consell Federal Suís ha emès una ordenança d'emergència adaptada a aquesta transacció en particular. El que és més important, la fusió s'implementarà sense la necessària aprovació dels accionistes d'UBS i Credit Suisse per millorar la certesa de l'acord”.

Axel P. Lehmann, president de Credit Suisse, ha comentat que “a causa de les recents circumstàncies extraordinàries i sense precedents, la fusió anunciada representa el millor resultat disponible. Aquest ha estat un moment extremadament desafiant per a Credit Suisse i, si bé l'equip ha treballat incansablement per abordar molts problemes heretats importants i executar la nova estratègia, ens veiem obligats a trobar una solució que brindi un resultat durador”.

Noticias relacionadas

contador