ep neumaticos continental
CONTINENTAL

Continental ha anunciat aquest dimecres una retallada de les seves previsions de vendes i marges per al conjunt de 2018 a causa de l'efecte divisa i l'augment dels seus costos. Una advertència sobre beneficis que se suma als aranzels del 25% que ha posat sobre la taula Trump que ha fet enfonsar la companyia al parquet alemany fins a un 13,65%.

  • 61,22€
  • -2,05%

Actualment, Continental projecta unes vendes de 45.000 milions d'euros per al conjunt de 2018, respecte als 46.000 milions previstos en un primer moment.

La companyia ha retallat les seves previsions per l'efecte divisa i l'increment dels seus costos

Amb tot, Continental també ha retallat les seves previsions per a l'EBIT de l'exercici fiscal, que serà de més del 9% respecte al 10% projectat anteriorment.

Per al tercer trimestre de l'any, la companyia espera unes vendes d’11.000 milions d'euros i un EBIT ajustat de més de 700 milions d'euros. D'altra banda, el flux de caixa de la companyia ronda als 1.600 milions d'euros, respecte als 2.000 milions d'euros projectats.

Continental també s'estarà veient afectada pel nou anunci de Trump, que ha elevat fins al 25% els aranzels a vehicles (i peces de vehicles) importats de la UE als EUA. El sector automobilístic europeu s'ha tenyit de vermell, tot i que encara es desconeix si finalment acabaran entrant en vigor i com seria el seu impacte real.

Noticias relacionadas

contador