ep inmobiliaria colonial celebrajunta generalaccionistashotel villa magnamadrid
Óscar J.Barroso - Europa Press

Immobiliària Colonial ha venut dos edificis a Barcelona al fons Curzon Capital Partners 5 LL. Amb aquesta operació, de la qual se'n desconeixen les xifres, fa un pas més en la seva estratègia de gestió activa i rotació de la seva cartera d'edificis, segons ha informat la socimi espanyola en un comunicat.

  • 5,46€
  • -0,64%

Un dels immobles està situat al districte de les Corts, prop de l'Estació de Sants, entre els carrers Berlín 38-48 i Numància 46. Es tracta d'un edifici de 13.280 metres quadrats distribuïts en set plantes completament exteriors. El segon edifici està situat a la Plaça Europa 40-42 i té una superfície sobre rasant inferior de 4.869 metres quadrats, distribuïts en cinc plantes.

Per fer aquesta operació, la socimi encapçalada per Pere Viñuelas ha estat assessorada per Ramón y Cajal, mentre que Curzon Capital Partners 5 LL ha comptat amb el consell d'Uría, SAN i CVO Group.

Durant els últims 3 anys, Colonial ha materialitzat desinversions d'actius no estratègics que li han proporcionat uns ingressos de més de 1.400 milions d'euros, segons les xifres aportades per la pròpia companyia.

Noticias relacionadas

contador