ep presidentecolonial juan jose bruguera yconsejero delegado pere vinolas enjuntaaccionistas 2019la compania
EUROPA PRESS - Archivo

Colonial s'enfonsa un 7% després de tancar la sessió del dimarts amb un avanç del 4%. Sense notícies aparents que expliquin aquesta caiguda, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, alerta que el títol està perdent el suport dels 7,20 euros.

  • 5,56€
  • 1,92%

"El més normal serà que es dirigeixi cap a la base d'un petit canal baixista que té en els 6,70 euros", indica Rodríguez a la seva anàlisi. "Si aquest suport no resisteix, se'n pot anar cap als mínims de març (anuals) de 6,10 euros", afegeix.

Colonial va ser, precisament, dels pocs títols que va tancar en verd aquest dimarts dins d'un Ibex que es va veure clarament llastrat pels enfonsaments de valors com Bankia, Sabadell i Telefónica.

La immobiliària va obtenir un benefici net atribuïble de 32 milions durant el primer trimestre de 2020, la qual cosa suposa un increment del 39% respecte al mateix període de l'any anterior. No obstant això, la companyia va voler apuntar que aquests resultats "encara no reflecteixen el potencial impacte de la crisi produïda pels efectes de la Covid-19". Després de conèixer-se aquests comptes, ha ratificat la seva intenció de pagar el seu dividend anual, que serà de 0,20 euros per acció, el mateix import que va repartir l'any passat.

El resultat brut d'explotació (ebitda) va ser de 64 milions, en línia amb el que va registrar a l'exercici passat per aquestes dates, segons els comptes remesos a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Per part seva, els ingressos per rendes van caure un 1,1% interanual, fins als 86 milions, a causa de les desinversions en actius no estratègics. Colonial apunta que en "termes homogenis", el l'ebitda i els ingressos han pujat un 11% i un 6%, respectivament.

Noticias relacionadas

contador