• L'emissió de deute i l'ampliació de capital reportaran a la immobiliària un total de 1.130 milions d'euros...
  • ...enfront de l'import de 1.033 milions que suposa l'OPA per Axiare
ep pvinolas i jjbrugera
EUROPA PRESS

La immobiliària Colonial ha aconseguit captar un total de 416.230.000 d'euros amb els quals pretén costejar l'Oferta Pública d'Adquisició (OPA) que ha llançat sobre la SOCIMI Axiare, segons ha informat aquest dimecres la immobiliària a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Després de conèixer aquesta notícia, les accions de la companyia repunten un 1,5% aquest dimecres i cotitzen en 7,84 euros.

  • 6,20€
  • -3,13%

La companyia que dirigeix ​​Pere Viñolas ha col·locat el 10,92% del seu capital a través d'una ampliació de capital per 338 milions d'euros, a un preu de 7,89 euros per acció, un 2,1% per sobre del 7,726 euros per títol al qual Colonial va tancar la sessió de borsa d'aquest dimarts. A això s’hi suma la col·locació al mateix preu de l'ampliació de capital de 9,9 milions d'accions de l'autocartera per un import efectiu de 78.160.000 d'euros.

"Amb aquesta exitosa ampliació sumada a l'emissió de deute de 800 milions d'euros realitzada el passat 21 de novembre, Colonial assegura el finançament de l'oferta sobre Axiare, una operació que Colonial planteja en tot moment en termes de manteniment de les seves actuals ràtios de solvència", indica la immobiliària en un comunicat.

En aquest operació, la immobiliària ha comptat amb l'assessorament legal de Ramón i Cajal i Freshfields. Les entitats coordinadores de la col·locació han estat JP Morgan, Goldman Sachs, Kempen & Co, que han actuat com joint bookrunners, i BNP Paribas, Crédit Agricole i Natitxis, actuant com co-bookrunners.

L'emissió de deute i l'ampliació de capital reportaran a la immobiliària un total de 1.130 milions d'euros, enfront de l'import de 1.033 milions que suposa l'operació. L'OPA es dirigeix ​​al 71% del capital social d'Axiare que encara no controla Colonial, atès que ja n’és el seu primer accionista amb una participació del 28,7%.

Noticias relacionadas

contador