• Els fons MVN Asset Management i Amber Global van aflorar la setmana passada amb sengles participacions del 3% i de l’1,21%, respectivament
ep edifici daxiarecarrer almagromadrid
AXIARE

Bank of America, un dels gegants del sector financer nord-americà, ha desembarcat en el capital d'Axiare, coincidint amb l'OPA que Colonial ha llançat sobre aquesta SOCIMI per tal de conformar un 'gegant' d'edificis d'oficines de lloguer. L'entitat declarava aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) una participació del 6,7%.

Per la seva banda, el fons inversió Wellington Management també anunciava aquest dilluns un augment de la seva posició del 3% al 3,8% actual. Els fons MVN Asset Management i Amber Global van aflorar la setmana passada amb sengles participacions del 3% i de l’1,21%, respectivament. Aquests inversors qualificats se sumen a Citi, que ja estava en el capital de la SOCIMI amb una participació del 4,9% i figura com a únic soci de referència després de Colonial, després que la resta d'accionistes venguessin les seves participacions a aquesta immobiliària.

En concret, la companyia britànica MVN Asset Management ha declarat una participació del 3,09% en Axiare, si bé un 1,89% ho ostenta a través d'instruments financers. De la seva banda, Amber Global, entitat amb seu a les illes Caiman, ha comunicat un percentatge de l’1,21%, en aquest cas en la seva totalitat mitjançant derivats, segons consta als registres de la CNMV.

MVN Asset Management i Amber Global van realitzar les seves comunicacions el passat 13 de novembre, el mateix dia en què, abans de l'obertura del mercat, Colonial va llançar la seva OPA sobre la SOCIMI de la qual ja és primer accionista amb un 28,7% del capital. Amb la seva oferta, la immobiliària que dirigeix ​​Pedro Viñolas pretén fer-se amb el 71% d’Axiare que encara no controla. Per a això, ofereix 18,50 euros per acció de la SOCIMI que presideix Luis López de Herrera- Oria. Aquest preu llança una prima del 13% sobre el preu d’Axiare a la vigília de l'OPA i d'un 20,8% sobre la cotització mitjana dels tres últims mesos. Aquest dimarts, la SOCIMI cotitza a l'entorn dels 18,30 euros.

Noticias relacionadas

contador