ep empresas- colonial vende 17 activos en 2020 por mas de 617 millones de euros
COLONIAL

Els analistes de Bankinter consideren que Immobiliaria Colonial ha esgotat el seu potencial alcista en borsa, per la qual cosa han reduït el seu consell fins a vendre des de mantenir.

  • 5,62€
  • 2,18%

Les accions de Colonial cotitzen a nivells de 8,85 euros, però Bankinter les valora en 8,20 euros, per la qual cosa considera que el títol ja no compta amb recorregut per seguir pujant.

"Tot i la recuperació econòmica post-COVID, es mantenen les principals incerteses sobre els actius d'oficines. El teletreball ha canviat la nostra manera de treballar de forma estructural. Preveiem una caiguda de la demanda, que resultarà en menors rendes i ocupacions", afirmen aquests analistes.

"Les rendes netes de Colonial podrien caure un 6% en termes homogenis. A més, la rendibilitat exigida als actius podria ampliar-se en un entorn de major incertesa i rendibilitat dels bons a l'alça. Tot i que el 80% de la cartera de Colonial són edificis d'oficines ubicats en zona prime de París, Madrid i Barcelona, ​​les retallades en valoració d'actius podrien superar el 10%", afegeixen.

"El binomi rendibilitat risc perd atractiu. La rendibilitat per dividend (2,5%) és menys atractiva en un entorn encara d'elevada incertesa i rendibilitat dels bons a l'alça. Encara que cotitza amb un descompte del 23% sobre la seva valoració d'actius (NAV 11,27 euros per acció), preveiem que s'ajusti per menor valoració d'actius", conclouen.

Noticias relacionadas

contador