codere portada emprsa

Codere ha ajornat la finalització de la seva reestructuració fins al 19 de novembre, nou dies més tard del previst en un primer moment, segons ha anunciat la pròpia companyia a través d'un fet rellevant remès a la CNMV aquest dilluns.

  • 0,09€
  • 0,00%

Des de la casa d'apostes justifiquen aquest retard per la falta d'alguns documents necessaris per dur a terme el procés de reestructuració que, finalment, tindrà lloc després que Codere publiqui els resultats trimestrals, el 10 de novembre abans de l'obertura del mercat.

La multinacional del joc ha explicat que aquest retard és perquè alguns documents necessaris per implementar la reestructuració es finalitzaran amb posterioritat a l'anunci dels resultats del tercer trimestre, previst per al 10 de novembre abans de l'obertura del mercat.

Codere Finance 2 (Luxemburg) ha postil·lat en aquest fet rellevant que els interessos dels bons súper sènior deguts a 30 de setembre de 2021 seran abonats en efectiu quan es completi la reestructuració esmentada juntament amb tots els interessos meritats amb posterioritat.

A Codere han confirmat també que les parts requerides a l'acord de lock-up han pactat una renúncia fins al 30 de novembre del seu dret de terminació que s'hauria pogut exercir com a resultat de l'incompliment de pagament dels interessos dins del període de gràcia regulat al document d'emissió.

Noticias relacionadas

contador