coca cola femsa mexico
822,44$
  • -8,54$
  • -1,03%

Coca-Cola puja un 1,5% aquest divendres a Wall Street. La companyia celebra uns resultats en línies amb les expectatives dels analistes. A més, ha revisat a l'alça les seves expectatives per al que resta de 2019.

Durante l'anterior trimestre, Coca-Cola ja va revisar a l'alça la seva previsió d'ingressos per 2019 anticipant un dòlar més feble. En total, les seves xifres publicades ara es resumeixen en un BPA de 56 centaus (en línia amb el que s'esperava) i uns ingressos de 9.400 milions de dòlars, també en línia.

"El nostre rendiment ens dona confiança en les nostres estratègies respecte als consumidors", assegura el CEO de la companyia, James Quincey. Precisament, la companyia ha destacat a través d'un comunicat que la Coca-Cola Zero ha estat el producte estrella i segueix impulsant el creixement de l'empresa.

Des del començament de 2019, Coca-Cola acumula uns guanys del 14% i, el seu gran rival, Pepsi, unes pujades del 24%. La primera espera seguir innovant al mercat a través de nous productes com la seva pròpia beguda energètica i, fins i tot, un cafè.

"S'espera que Coke Energy retrà força bé a Europa, és un gran llançament", sostenen els analistes d'Evercore. "Es tracta d'un esdeveniment disruptiu dins d'un mercat amb cada vegada més competència als EUA", postil·len.

Noticias relacionadas

contador