• La companyia perd més de mig punt percentual en la sessió d'aquest dilluns...
  • ...però guanya un 10% en l'acumulat anual
Ferrovial

Els analistes de Citi han incrementat el preu objectiu dels títols de Ferrovial de 20 euros a 21,50 euros, la qual cosa suposa un 7,5% més. A més, els experts reiteren la seva recomanació de 'comprar' les accions de la companyia en una jornada en la qual l'empresa d'infraestructures es deixa més de mig punt percentual.

  • 28,92€
  • 0,28%
Citi espera que el dividend anual de Ferrovial s'incrementi un 3%

"Creiem que Ferrovial serà un important beneficiari de les oportunitats d'infraestructura global, especialment als Estats Units", asseguren els experts. En aquest sentit, Ferrovial, mitjançant la seva filial texana Webber, ha signat un dels seus últims acords a l'altre costat de l'Atlàntic i serà l'encarregada de construir dues escoles per uns 87 milions d'euros en el Nord de Houston.

Els analistes, després dels resultats del 2016, han elevat les previsions de Ebitda per al 2017 de 949 milions d'euros a 1.011 milions d'euros i per 2018 de 979 milions d'euros a 995 milions.

A més, l'entitat espera que el dividend anual de l'empresa multinacional que opera en el sector de les infraestructures augmenti un 3%. "Seguim esperant un creixement suau (+3%) dels dividends almenys fins a 2019", indiquen els analistes de Citi.

El banc nord-americà es mostra generós en el preu objectiu -el preu actual és de 18,65 euros per títol-, però no tant com Berenberg que atorga 24 euros per acció, segons FactSet. El 94% dels analistes consultats per la companyia de dades financeres recomana 'comprar', enfront d'un 4% que aconsella 'mantenir' i un altre 4% 'vendre'.

Noticias relacionadas

contador