• El 53% dels analistes consultats per FactSet aconsella comprar IAG
  • El consens dóna a la companyia un potencial de pujada superior al 10%
iag iberia

IAG cau amb força en l'Ibex després que Bank of America Merrill Lynch hagi retallat el seu consell sobre l'aerolínia fins a infraponderar des de comprar. La companyia es deixa un 3,3% a aquestes hores, fins als 6,14 euros per acció. Aquests analistes també han baixat a Air France fins a aquest mateix nivell de infraponderar i la francesa perd més d'un 5% en borsa.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%

Enfront de l'opinió d'aquest banc d'inversió, la majoria dels analistes consultats per FactSet tenen un consell de compra sobre IAG (53%) mentre que un 40% recomana mantenir i un 7% aconsella vendre. Quant al preu objectiu que li atorga el consens d'experts, en 6,80 euros, suposa un potencial de pujada superior al 10% des dels preus actuals.

IAG es troba en ple procés de recompra d'accions. Aquest matí ha anunciat l'adquisició d'altres 560.807 títols, 284.410 en la Borsa de Londres i 276.397 en la Borsa de Madrid. El holding que agrupa a Iberia, British Airways (BA), Vueling i Aer Lingus ha recomprat ja més de 6,62 milions d'accions pròpies ordinàries, amb un desemborsament superior als 42,2 milions d'euros, des que llancés el seu nou pla de recompra per un import màxim de 500 milions d'euros.

Des del punt de vista tècnic, l'estructura de preus de IAG segueix sent alcista, tal com expliquen els experts de Bolsamanía. "Tenim impecables mínims i màxims creixents des del passat mes d'octubre i així només cal seguir fent una cosa: pujar", apunta l'analista tècnic José María Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador