ep banc sabadell 20190201123003
BANCO SABADELL - Archivo
1,80€
  • -0,08€
  • -4,33%

Citi s'ha manifestat impacient pel que fa a Banc Sabadell al seu últim informe. La companyia rebaixa el banc espanyol a 'neutral' i manté el seu preu objectiu a l'euro per acció (respecte als nivells de 0,955 euros en què es mou el títol).

Des de Citi asseveren que "Sabadell ha tingut una trajectòria amb alts i baixos des de la crisi financera". Pel que fa al curt termini, els analistes de la companyia preveuen que el banc "rebaixi els seus objectius de ROE (rendibilitat financera) per a 2020".

A més, Citi destaca que "hi ha una manca de sinergies amb la seva filial britànica, TSB, al qual el nou conseller delegat haurà de donar un rentat de cara".

A això suma el fet que "no veiem catalitzadors propers" per mostrar-se més optimistes en el futur.

Precisament, la filial britànica de Sabadell va anunciar el passat 15 de febrer que es quedaria sense bonus de 2018, i així estalviarà els comptes de la seva matriu uns 45,5 milions d'euros. En aquell moment, fonts del mercat van explicar a aquest mitjà que el banc va decidir fer-ho pels problemes de la companyia en el moment de la seva migració tecnològica.

El banc espanyol va ser també notícia el passat 18 de febrer, després que el mexicà David Martínez es fes amb 22 milions d'accions comparades a preus compresos entre els 0,88 euros i els 0,94 euros per títol. A aquest inversor se li coneix més com 'l'inversor fantasma' perquè tracta d'evitar qualsevol aparició pública.

Noticias relacionadas

contador