Citi cau: bat expectatives amb els seus guanys però no amb els seus ingressos

Resultats mixtes de la companyia durant una nova jornada de resultats

Sergio García
Bolsamania | 15 abr, 2019 15:12 - Actualizado: 16:16
citigroup-supprimerait-2-000-postes-a-partir-de-janvier

CITIGROUP

69,670

22:15 18/04/19
-0,97%
-0,68

Citi es deixa a prop d'un 1%. I ho fa després de publicar uns resultats trimestrals mixtos: d'una banda ha batut expectatives amb els seus guanys però, d'altra, les ha incomplert amb els seus ingressos.

El benefici per acció de Citi ha estat d'1,87 dòlars pel que fa als 1,80 dòlars projectats pel consens. A més, els ingressos del grup van ascendir fins als 18.576 milions de dòlars, respecte als 18.634 milions que esperava el mercat.

Uns resultats que han estat anunciats després de la jubilació de Jamie Forese, fins ara president del gegant bancari nord-americà i que era considerat el successor potencial de l'actual conseller delegat, Michael Corbat. Citi va anunciar la decisió de Forese dijous passat.

Aquest any, Citigroup acumula pujades properes al 30% i supera altres bancs com JP Morgan, Wells Fargo, Morgan Stanley i Bank of America pel que fa a retorns al parquet.

Tant JP Morgan com Wells Fargo van inaugurar la temporada de resultats divendres passat i sí que van batre les expectatives del mercat.

La companyia que no ho ha fet ha estat Goldman Sachs, que també s'ha confessat aquest dilluns davant del mercat.

El benefici d'aquesta ha caigut un 20% durant el primer trimestre de l'any a causa que les accions i les operacions amb bons van caure per la volatilitat del mercat. El banc va guanyar 2.180 milions de dòlars, enfront dels 2.740 milions del mateix període de l'any anterior.