amende-de-425-millions-de-dollars-pour-citigroup

Citigroup ha anunciat aquest divendres un benefici net del 16% durant el segon trimestre de l'any. El banc ha apuntat al nombre creixent de préstecs com un dels principals impulsors del seu creixement.

  • 63,24$
  • 0,78%

Els guanys del banc nord-americà van ascendir als 4.490 milions de dòlars, respecte als 3.870 milions de dòlars l'any anterior. Els beneficis per acció de l'entitat van ascendir als 1,63 dòlars, respecte al consens d’1,56 dòlars.

L'entitat financera cau un 3% a Wall Street i acumula unes pèrdues del 8% aquest any

Els ingressos de Citigroup van augmentar un 2% fins als 18.470 milions de dòlars, respecte als 18.510 milions de dòlars que n’esperava el consens. El director financer de l’entitat financera, John Gerspach, va afirmar el mes passat que esperava uns ingressos estables durant el segon trimestre de l'any.

Els préstecs de l'entitat es van incrementar un 4%, impulsats especialment per l'augment dels crèdits corporatius. Per la seva banda, les despeses operatives totals van ser plans. L'entitat va reduir la seva despesa en publicitat i màrqueting, però va incrementar el de tecnologia i comunicació.

Les accions de l'entitat financera nord-americana cauen un 3% a Wall Street i acumulen unes caigudes del 8% aquest any. Els analistes d’RBC Capital Markets asseveren que "Citigroup va registrar un trimestre molt sòlid" i "els seus ingressos per targetes van créixer un 1% a Amèrica del Nord, un 9% a Amèrica Llatina i es van mantenir plans a Àsia".

Noticias relacionadas

contador