citigroup-supprimerait-2-000-postes-a-partir-de-janvier
62,66$
  • 0,87$
  • 1,41%

Citi ha anunciat aquest dimecres la seva primera emissió de bons verds per reafirmar el seu compromís amb el medi ambient. Concretament, aquest bo finançarà l'energia renovable, la conservació de l'aigua i l'eficiència energètica entre d'altres projectes inclosos al pla mediambiental de l'entitat al qual espera destinar 100.000 milions de dòlars.

"Estem molt orgullosos d'anunciar el llançament d'aquesta emissió", ha assegurat Jamie Forese, un dels alts càrrecs de Citigroup.

"Aquesta transacció representa un pas important en l'expansió del compromís de Citi amb el creixement sostenible i ens permet respondre al creixent interès dels nostres inversors", ha recalcat Forese.

L'entitat nord-americana també va anunciar recentment que el 100% de la seva energia global serà renovable per al 2020. "Citi ha jugat un paper clau al mercat dels bons verds", ha subratllat Michael Verdeschi, tresorer de la companyia.

Per la seva banda, la companyia va publicar recentment els seus resultats de l'últim trimestre de 2018. L'entitat va registrar 17.100 milions de dòlars d'ingressos, per sota dels 17.600 milions anticipats pels experts.

Amb tot, el banc va registrar un BPA d’1,61 dòlars, per sobre de les previsions dels analistes situades als 1,55 dòlars. Al seu torn, el director financer del grup, John Gerspach, va assegurar el mes passat que, a causa del dèficit comercial, esperaven no assolir l'objectiu de millorar la ràtio d'eficiència de la companyia a 100 punts bàsics.

Noticias relacionadas

contador