ep planta de gestamp 20200323115912
GESTAMP - Archivo

CIE (+8%) i Gestamp (+9%) se sumen a la festa del verd de l'Ibex 35. Tots dos valors són, al costat de la banca, entre els que més pugen del selectiu espanyol. I ho fan gràcies al fort avanç que està registrant el sector automovilísitic europeu en aquests moments.

  • 2,81€
  • -0,36%

Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, afirma que aquest moviment és més un rebot que una pujada com a tal.

"En perspectiva, des dels màxims de novembre (quan va començar a caure) fins als mínims de març, l'índex ha caigut un 53%", assenyala. "Des de llavors, ha recuperat un 55%", prossegueix.

"Tècnicament, sembla que deixa la zona de resistència, a l'entorn dels 410-415 euros, abans nivell de suport molt important que va perforar al febrer". Si ho aconseguís, "això significaria una pujada addicional del 10%", conclou.

De CIE, Rodríguez n'apuntava a la fi d'abril que el títol havia dibuixat un 'pullback' cap a la resistència dels 19,30 euros. Recordava, a més, que el valor ha rebotat un 65% des dels seus mínims de març. Respecte a Gestamp, la companyia ha tancat el primer trimestre de l'any guanyant un 65,8% menys a causa de l"abrupta" caiguda de l'activitat pel virus.

Noticias relacionadas

contador