ep recurso cie automotive
CIE AUTOMOTIVE
25,75€
  • 0,25€
  • 0,98%

CIE Automotive ha anunciat aquest dimarts que repartirà un dividend brut de 0,31 euros per acció el proper 4 de gener. Així ho ha comunicat la fabricant de peces per a automòbils a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La data exdate per al repartiment d'aquest dividend serà la del 2 de gener i, la data de registre, el 3 de gener. Per la seva banda, l'import net unitari es quedarà als 0,2511 euros per cada títol.

CIE va ser precisament una de les cotitzades espanyoles que més va celebrar al parquet l’'alto el foc' segellat entre els EUA i la Xina recentment. Malgrat això, el grup s'ha enfonsat en borsa des del mes de juny i els analistes afirmen que "l'escenari és realment complicat" per la fabricant.

Precisament, la mala evolució de CIE durant la segona meitat de l'any ha tingut molt a veure amb la difícil situació que travessa el conjunt del sector pressionat, principalment, per un factor: la possibilitat que els Estats Units imposi aranzels als automòbils provinents de fora del país.

Però el proteccionisme, tot i ser un dels principals elements de pressió del sector de cotxes, no és l'únic. Els experts també es refereixen a un canvi estructural en el sector i d'uns fronts de risc que no paren d'acumular-se.

Noticias relacionadas

contador