ep archivo   recurso cie automotive
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

CIE Automotive ha anunciat aquest dilluns que abonarà un dividend a compte de 0,41 euros bruts per acció, amb càrrec als resultats de l'exercici 2022, el proper 5 de gener del 2023.

  • 25,70€
  • 0,19%

Així ho va acordar el Consell d'Administració de la companyia a la reunió celebrada dijous passat 15 de desembre, segons ha comunicat CIE Automotive en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

S'hi explica que de la xifra total del pagament acordada "es deduirà la retenció a compte que resulti aplicable". En aquest cas, la companyia estima que seran 0,0779 euros, de manera que el dividend net unitari serà de 0,3321 euros.

El darrer dia que es tindrà en compte per al pagament del dividend (ex-date) serà el 3 de gener. El 4 de gener s'ha fixat la data de registre i el 5 de gener es procedirà a l'abonament de la retribució a l'accionista.

CIE també ha apuntat que el desemborsament es farà efectiu "conforme a les disposicions vigents per a les entitats dipositàries, utilitzant els mitjans que Iberclear posa a disposició". A aquest efecte, ha remarcat, "es nomena agent de pagaments a l'entitat Banco Bilbao Biscaia Argentaria, SA".

Noticias relacionadas

contador