ep archivo   cie automotive gana 224 millones hasta septiembre un 18 mas
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

Cie Automotive va guanyar 235,5 milions d'euros durant els primers nou mesos de l'any, xifra que suposa un increment del 14,3% respecte al mateix període del 2021.

  • 27,90€
  • 0,00%

La xifra de negoci de la companyia fins al setembre va assolir els 3.032 milions d'euros des dels 2.456 milions de fa un any. El tercer trimestre estanc, la xifra de negoci va ser de 1.056 milions. L'EBITDA, per la seva banda, va millorar fins als 495,3 milions d'euros des dels 434,2 milions del 2021, i l'EBIT va pujar fins als 350,6 milions d'euros des dels 312,4 milions.

"Volem destacar com els nostres marges operatius demostren la resiliència de la companyia en un entorn macroeconòmic i sectorial complex que ens exigeix ​​compensar amb excel·lència operacional els forts impactes negatius de variables com la inflació i els altíssims costos energètics", ha declarat Jesús María Herrera, conseller delegat de CIE Automotive.

“El nostre focus sempre ha estat i serà la generació de caixa, una generació que actualment ens permet incrementar el valor de la companyia per reducció d'endeutament, alhora que invertim a maximitzar la retribució a l'accionista, amb dividends, reduccions de capital i adquisició de minoritaris”, ha afegit.

Els resultats dels últims trimestres i les perspectives "favorables" dels propers permeten mantenir els compromisos orgànics de creixement i rendibilitat per al 2025, conclou Cie en un comunicat.

contador