cieautomotive iber
CIE Automotive

CIE Automotive ha anunciat l'adquisició del 100% del capital social de la societat brasilera Iber-Oleff. El valor de la transacció (enterprise value) puja a uns 20 milions d'euros, cosa que equival al voltant de 6,7 vegades l'EBIT del 2022, segons ha notificat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 25,45€
  • 0,00%

L'operació també inclou l'adquisició per aproximadament 2 milions d'euros d'un terreny adjacent a la fàbrica que la companyia dedicarà a expansió.

El preu de l'operació serà abonat per part de CIE Automotive en metàl·lic al tancament i es finançarà a través de caixa actualment disponible.

Amb a prop de 400 treballadors i unes vendes 2022 de 25 milions d'euros, IberOleff Brasil compta amb una planta a Salto, a l'estat de Sao Paolo, i està especialitzada en la fabricació de components de plàstic per a l'interior del vehicle, integrant als seus processos injecció, soldadura, pintura, làser i acoblat, ha explicat l'empresa.

Segons Jesús María Herrera, Conseller Delegat de CIE Automotive, “la integració d'Iber-Oleff Brasil ens dona entrada a importants OEMs asiàtics al país, a més de reforçar el nostre posicionament amb OEMs europeus i nord-americans. El projecte ens ofereix una oportunitat única de gran creixement amb tots ells amb inversió limitada, gràcies, en bona part, a les sinergies de la seva integració a la nostra divisió de plàstic brasilera”.

De la mateixa manera, ha fet referència al fet que "amb aquesta adquisició, enfortim el nostre compromís amb el mercat d'automoció brasiler, en què continuem incrementant la nostra quota de mercat mes a mes i on som sens dubte un proveïdor de referència gràcies al nostre caràcter multitecnològic i global, que suposa un avantatge competitiu inigualable en oferir als nostres clients".

El tancament de l'operació queda condicionat al compliment de les condicions habituals en aquest tipus d'operacions.

Noticias relacionadas

contador