ep archivo   planta de cie automotive
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

Els estrategs de Bankinter han retallat el preu objectiu que atorguen als títols de CIE Automotive. En concret, ho deixen als 28,1 euros, des dels 30,1 euros anteriors, encara que mantenen la seva recomanació de comprar.

  • 27,20€
  • 0,93%

Tal com expliquen, han pres aquesta decisió perquè tot i que al darrer trimestre la companyia ha aconseguit "creixements superiors als de la mitjana del mercat", atès que la seva estratègia de control de costos, execució únicament de projectes rendibles i enfocament multidisciplinar li ha permès "batre nou estimacions", la veritat és que encara s'enfronta a alguns vents en contra.

A Bankinter parlen de l'"evolució significativa" del valor en un context d'elevada inflació i incertesa econòmica, cosa que ha portat els seus analistes a revisar les previsions de vendes per a l'any a l'alça, però la de marges lleugerament a la baixa. I és que creuen que encara que els ingressos de CIE Automotive "es veuen afavorits per la translació de costos de les matèries primeres", apunten que aquests "no calen a la resta de partides del compte de resultats". Per això han elevat el cost financer "en un entorn de pujada generalitzada de tipus".

Els estrategs de Bankinter creuen que el proper trimestre "serà més favorable per al sector". "Les cadenes de subministrament es normalitzen gradualment, l'activitat a la Xina millora, la disponibilitat de semiconductors augmenta i les primeres matèries moderen el seu encariment", comenten.

Noticias relacionadas

contador