ep pasajeros en un tren parado en el anden de la estacion de metro de san bernardo en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

L'empresa d'infraestructures de telecomunicacions Cellnex està ultimant la compra de la participació que posseeix la companyia de tecnologia i consultoria Indra de Metrocall, l'empresa encarregada de prestar la cobertura de telefonia mòbil al Metro de Madrid als diferents operadors.

  • 32,86€
  • 0,12%
  • 19,00€
  • 0,53%

Segons la informació avançada per 'Expansión' i confirmada a Europa Press per fonts financeres, Cellnex ha resultat la companyia triada per a quedar-se amb la participació d'Indra en un procés de venda en el qual competia amb l'australiana BAI.

Metrocall és una empresa creada el 2003 i participada al 60% per una companyia controlada per Indra i al 40% per Metro de Madrid. En concret, de la filial que posseeix aquest 60%, Indra posseeix el 87,5%, mentre que l'altre 12,5% és en mans de l'empresari Lalo Azcona, ex president de Tecnocom, companyia adquirida per Indra el 2017.

Segons 'Expansión', els analistes valoraven el 100% de Metrocall en una banda situada al voltant dels 60 milions d'euros, però fonts de mercat apunten que se situarà a la part alta del mateix a causa de la competència registrada durant el període de venda, que ha portat a un pujada del preu.

Metrocall manté des de 2005 un conveni amb les tres principals operadores de telefonia mòbil d'Espanya, Telefónica, Vodafone i Orange, perquè aquestes puguin accedir a la seva infraestructura i prestar serveis de telefonia mòbil al suburbà madrileny.

Noticias relacionadas

contador