ep archivo   el consejero delegado de cellnex tobias martinez en la junta general de accionistas
CELLNEX - Archivo

Cellnex recaptarà 505 milions d'euros amb una emissió de bons en dòlars a 20 anys destinats a inversors qualificats a càrrec de la seva filial financera Cellnex Finance.

  • 31,39€
  • 0,74%

La companyia ha anunciat durant aquesta nit que ha completat amb èxit la fixació de preu d'un bo simple de rang sènior no garantit en virtut de garantia real per un import nominal de 600 milions de dòlars nord-americans.

El nou bo serà emès a un preu d'emissió en dòlars nord-americans del 98,724% del seu valor nominal, amb venciment el juliol de 2041 i cupó anual del 3,875% en dòlars nord-americans.

L'empresa preveu que la subscripció i el desemborsament dels bons tinguin lloc el 7 de juliol de 2021 i cotitzaran al mercat Viena MTF de la borsa de la capital austríaca.

L'operació s'articularà a través d'un contracte 'swap' pel qual Cellnex Finance prestarà els 600 milions de dòlars a l'esmentat cupó anual i prendrà prestat l'import equivalent en euros a un tipus de canvi acordat que permetrà rebre aquests 505 milions d'euros a Cellnex a un cupó del 2,5%.

Cellnex ha portat aquesta emissió inaugural al mercat nord-americà per aprofitar la gran liquiditat i els venciment a llarg termini d'aquest mercat, així com per diversificar la seva base inversora.

Els fons que s'obtinguin de l'emissió seran emprats per a fins generals corporatius en línia de les últimes emissions de l'empresa espanyola després de col·locar mil milions d'euros a set anys al mes passat.

La companyia també ha ampliat capital per continuar amb les seves adquisicions al mercat europeu de torres.

Noticias relacionadas

contador