ep archivo - oficina de cellnex en la zona franca de barcelona archivo
EUROPA PRESS - Archivo

Quan un valor cotitza en màxims de tots els temps no hi ha resistències que valguin, perquè no les té. Si de cas, podem intentar buscar resistències dinàmiques, però poc més podem fer en aquest cas.

  • 31,05€
  • -2,17%
Análisis Técnico
S1
52
S2
59
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es diu que una acció o qualsevol altre actiu subjacent està en pujada lliure, o en màxims de tots els temps, quan el preu puja amb força i acaba vencent la resistència que té als màxims històrics. Des d'aquest moment es pot dir que el títol ja no té cap resistència, ja que no hi ha referències de preus de cap tipus per dalt. Aquells valors que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables excepte les establerts pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Dit això, no hi ha més senyal de fortalesa que la d'un subjacent en pujada lliure.

Tècnicament i dins del poc que podem afegir a aquesta situació, tenim un suport als anteriors màxims històrics (53,50) i per sota la base del canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu des dels mínims de març i que passa en aquest moment pels aproximadament 52 euros. Per sobre, tenim la part alta d'aquest canal, als 59 euros.

clnx280621
Gràfic diari de Cellnex

Noticias relacionadas

contador