ep torre de telecomunicaciones de cellnex
CELLNEX - Archivo

Cellnex acumula una pujada de més del 6% a la setmana i es desmarca aquest divendres com un dels millors títols de l'IBEX 35. Les alces a la companyia s'emmarquen en un context d'informes positius i la seva aliança amb Deutsche Telekom, que expliquen el seu bon acompliment recent al parquet.

  • 45,05€
  • 5,65%

Jefferies ha estat l'última gran entitat en inclinar-se davant el potencial de Cellnex pujant el preu objectiu des dels 70 fins als 72 euros per acció, amb el títol cotitzant actualment als 49 euros.

Un altre dels bancs d'inversió que ha mostrat recentment la seva preferència per Cellnex és JP Morgan, que el passat 18 de gener anticipava un potencial alcista del 55% en el títol, fins als 73,50 euros per acció. A més, l'entitat reiterava el seu consell de sobreponderar la cotitzada espanyola, que segons un altre informe publicat per la nord-americana acabarà sent comprada per American Tower.

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, assenyalava aquest dijous que, "dilatacions puntuals dels preus a part, els títols (de Cellnex) estan rebotant des de potencials nivells de suport: la recta que uneix els mínims creixents de febrer de 2019 i març de 2020".

Rodríguez continuava subratllant que, a falta de veure en què queda el tancament de l'espelma setmanal aquest divendres, "les sensacions són bones per les alces que estem veient durant els últims dies i, sobretot, pel fet d'on es produeixen".

Noticias relacionadas

contador