ep torre de telecomunicaciones de cellnex
CELLNEX - Archivo

JP Morgan anticipa que Cellnex volarà en borsa un 55%, fins als 73,50 euros, durant els propers dotze mesos, tot i que el seu comportament borsari durant les últimes setmanes ha estat pitjor que el dels seus competidors.

  • 31,84€
  • 2,48%

L'entitat nord-americana ha elevat la valoració de les seves accions fins als esmentats 73,50 euros per títol des dels 70 euros per acció i ha reiterat el consell de sobreponderar el valor.

Cellnex va ser un dels valors més alcistes de la borsa espanyola el 2020, ja que el seu model de negoci, centrat en l'adquisició de torres de telecomunicacions a Europa i recolzat pels seus principals accionistes amb diverses ampliacions de capital, resulta molt atractiu per al mercat.

No obstant això, JP Morgan reconeix que "la rotació de valors" que s'ha produït al mercat des de l'anunci de la vacuna de Pfizer, ha resultat "dolorosa" per Cellnex. Tot i això, manté la seva aposta, perquè els seus "atractius estructurals romanen intactes."

"Les accions de Cellnex han tingut un rendiment inferior al sector en un 23% des que van aconseguir els seus màxims de finals d'octubre de 2020", destaquen. Per explicar aquest comportament, assenyalen que el mercat té "dubtes" sobre l'èxit de la gran operació anunciada amb Hutchison, valorada en 10.000 milions d'euros.

A més, els inversors han vist com una amenaça per Cellnex que American Tower Corporation (ATC) hagi comprat a Telefónica les torres de telecomunicacions de Telxius, en una altra gran operació de 7.700 milions d'euros.

No obstant això, JP Morgan assenyala que l'operació amb Hutchison es tancarà en els termes acordats i que Cellnex està "ben posicionat" per a la competència d'ATC perquè el seu "model de negoci és únic".

Noticias relacionadas

contador