ep archivo   sede de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Fortes pujades en Cellnex aquest dimecres (+4%) en el dia durant el qual ha començat la seva ampliació de capital de 7.000 milions d'euros. La companyia ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que els actuals accionistes tindran prioritat en l'ampliació i ha afegit que espera que subscriguin el 27% de les noves accions. Cada acció actualment en circulació atorgarà el dret a rebre un dret de subscripció preferent. Al seu torn, seran necessaris 48 drets per subscriure 19 accions noves.

  • 30,70€
  • 0,49%

La companyia destinarà aquesta ampliació de capital, que s'ha fet a un preu de 36,33 euros, a finançar la recent adquisició de Hivory (França), l'acord amb DT (Països Baixos) i la compra de Polkomtel Infrastruktura (Polònia). Amb l'operació, a més, l'empresa preveu finançar una cartera de projectes que podria aconseguir els 18.000 milions d'euros durant els 18 mesos posteriors al seu tancament.

L'ampliació acabarà el 14 d'abril i els experts de Bankinter recomanen acudir-hi. "L'ampliació està garantida pels col·locadors i això significa que, en l'hipotètic i improbable cas (en la nostra opinió) que els actuals accionistes no la cobrissin al 100%, aquesta tiraria endavant igualment", expliquen.

Bankinter manté la seva recomanació de Cellnex en comprar, amb un preu objectiu de 59,10 euros, "per la qual cosa recomanem subscriure aquesta ampliació i/o aprofitar possibles caigudes addicionals per prendre-hi posicions", remarca.

Noticias relacionadas

contador