ep archivo   el consejero delegado de cellnex tobias martinez y el presidente de la firma bertrand
CELLNEX - Archivo

Cellnex ha confirmat aquest dimecres la notícia que ja els avançava ahir Bolsamanía i que va propiciar que els seus títols pugessin un 5,6%: la seva renúncia a licitar per les torres de Deutsche Telekom a Alemanya i Àustria.

  • 31,39€
  • 0,74%

"Com a conseqüència de la informació publicada recentment a premsa, (...) Cellnex comunica que ja no participa en el procés per a la potencial adquisició d'una participació a la companyia que opera les infraestructures de telecomunicacions de Deutsche Telekom a Alemanya i Àustria", ha indicat l'empresa en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dimecres.

L'alça de la sessió passada a borsa és perquè el mercat descompta que Cellnex ja no haurà de fer l'esforç financer que implicava comprar aquests actius, valorats en 20.000 milions d'euros.

Segons informava ahir el diari Handelsblatt i recollia EFE, l'espanyola Cellnex es veu “fora de la carrera”. El consorci dels inversors KKR, Stonepeak i GIP s'imposa en ser l'únic que hi ha estat.

De fet, fa una setmana, Bloomberg avançava que el fons d'inversió nord-americà KKR era el "favorit" per comprar les 40.600 torres de telecomunicacions que ha posat a la venda Deutsche Telekom a Alemanya i Àustria.

Noticias relacionadas

contador